Veeteelt
Livestock

Veeteelt

Maximale inzetbaarheid voor de veehouderij.

Het tractorprogramma van Massey Ferguson biedt het perfecte werkpaard voor u; van toegankelijk op het kleinste erf tot zeer geavanceerd op de grootste percelen, daarnaast biedt MF efficiënte balenpersen om de oogst binnen te halen en een compleet laderprogramma dat met gemak de zwaarste materiaalverwerking aanpakt.

Tractoren

Het meest complete tractorprogramma voor alle bedrijven.

Massey Ferguson-tractoren staan voor prestaties, comfort en compromisloze kwaliteit.

Efficiënte, betrouwbare motoren, waarin de nieuwste technologieën worden toegepast, werken samen met geavanceerde maar gebruiksvriendelijke transmissies om de wensen van de moderne landbouwer waar te maken. Terwijl de bedrijfskosten tot een minimum beperkt blijven.

Verreikers en voorladers

De voorladers van Massey Ferguson zijn geheel geïntegreerd in de tractor voor een maximale toepasbaarheid, terwijl de MF 9000-verreikers professionele laadoplossingen bieden waarbij bestuurderscomfort, prestaties en productiviteit in het middelpunt staan.

 

Stroomgeneratoren

Massey Ferguson power series generatoren

De Massey Ferguson-stroomgeneratoren uit de Power-serie vormen een zeer betrouwbare bron van elektrische voeding zowel voor continue als noodstroom gebruik.

U heeft de keuze tussen enkel- en driefasevoedingen en compacte of geluidsgeïsoleerde uitvoeringen.

Veelal aangedreven door energiezuinige Agco Power motoren, zijn ze moeiteloos te bedienen dankzij het geavanceerde iLogic genset-besturingssysteem.