Nieuws

De meest toonaangevende balenpersen in Europa komen nu Massey Fergusons oogstmachineprogramma versterken

Vijf nieuwe rondebalenpersen, die een breed aanbod bieden aan vaste en variabele perskamers, zijn nu toegevoegd aan Massey Fergusons snel groeiende vloot van efficiënte en betrouwbare oogstmachines.

Met een superieure, consistente baalvorm, een voortreffelijk ontwerp en hoogwaardige constructie, vormen MF's nieuwe rondebalenpersen van de RB-serie een ware versterking van Massey Fergusons snel groeiende vloot van efficiënte en betrouwbare oogstmachines.

Klanten zullen de MF RB-serie waarderen om de kracht en de betrouwbaarheid, met gepatenteerde en unieke functies die nieuwe maatstaven opstellen voor de productie van consistente hooi-, kuil- en strobalen van excellente kwaliteit.

"The MF RB-serie wordt toegevoegd aan de onlangs geïntroduceerde maaiers, harken en schudders, die in korte tijd erg populair zijn geworden,” vertelt Adam Sherriff, marktontwikkelingsmanager van Massey Ferguson Harvesting, EME. “Klanten kunnen nu bij hun plaatselijke Massey Ferguson-dealer terecht voor beproefde kwaliteitspersen en er zeker van zijn, dat zij altijd kunnen rekenen op eersteklas service en ondersteuning.”

“Door toevoeging van deze persen heeft Massey Ferguson zijn programma van wereldwijd toonaangevende hooibouw- en voederwinningsmachines verder kunnen uitbreiden, en zijn de meest gewaardeerde rondebalenpersen met variabele perskamer nu ook beschikbaar voor akkerbouwers,” voegt hij toe.

Gemaakt van uitsluitend de hoogwaardigste componenten, combineert het ongecompliceerde ontwerp gebruiksgemak en bedrijfszekerheid met een lage onderhoudsbehoefte.

Alle persen zijn gebouwd volgens de strengste normen en bieden het voordeel van vele unieke functies, zoals de curvebaanloze pick-up met hoge doorvoersnelheid, de Hydroflexcontrol-invoerbodem tegen verstoppingen, het Constant Pressure-systeem, de Xtracut-snijrotor en de Varionet-wikkeleenheid.

Zowel de rondebalenpersen met vaste kamer, als die met de variabele perskamer, zijn uitgerust met een intelligente, mechanische persklepvergrendeling die garant staat voor een gelijkmatige baaldiameter en een hoge baaldichtheid en gelijktijdig een lager vermogen vraagt.

De balenpersen uit de MF RB-serie zijn ook verkrijgbaar met een scala aan opties, zoals luchtremmen, bredere pick-ups en grotere banden.