AGCO Reman

AGCO Reman

Stel dat u uw Massey een nieuw hart wilt geven, en misschien bij wijze van spreken meteen ook maar nieuwe longen of nieren. In dat geval kunt u gebruik maken van ons fantastische AGCO Reman-programma.

We zouden dat 'zo goed als nieuw' kunnen noemen, maar met Reman krijgt u waarschijnlijk 'beter dan nieuw'.

Afhankelijk van uw locatie kan AGCO Reman essentiële producten zoals motoren, transmissies, turbo's en brandstofinjectieapparatuur leveren.

Dat is meer dan een gewone reparatie. Het is een echte revisie. Er kunnen veel bedrijven bij u aankloppen om uw motor te repareren, maar AGCO Reman gaat verder dan dat. U krijgt een vrijwel splinternieuw product!

Wij laten geen ruimte voor een verkeerde diagnose, dus u wordt niet geconfronteerd met hoge kosten achteraf.

Deze revisie-onderdelen zijn op geen enkele manier te vergelijken met een reparatie door een niet-specialistische reparateur.

Degenen die bij onze Reman-centra werken, zijn dezelfde mensen die de producten oorspronkelijk hebben gebouwd. Zijn hebben er duizenden uren ervaring mee, en dat kan niemand evenaren. Ze weten precies wat ze doen!

Uw kosten zullen naar verwachting ongeveer 30% lager uitvallen dan met nieuwe onderdelen.

Wij werken uitsluitend met de originele leveranciers of onze eigen gespecialiseerde Reman-centra en nemen machines tot 40 jaar oud aan. En we bieden dezelfde garantie als op nieuwe onderdelen: de volle 12 maanden voor alle gereviseerde producten.

Dit is een milieuvriendelijke optie en nog een snelle ook. U ontvangt een gereviseerd onderdeel uit onze voorraad Reman-producten en wij nemen uw oude onderdeel over.

Dit kan veel tijd besparen ten opzichte van diagnose en reparatie.  Uw dealer plaatst de AGCO Reman-onderdelen en daarna weet u zeker dat alles onmiddellijk weer werkt, zodat u geen tijd en geld verliest door productiviteitsverlies. 

De voordelen zijn duidelijk: u bespaart kosten, tijd en ergernis en krijgt een trekker met een verlengde levensduur terug. En dat allemaal zonder risico. 

Dealer zoeken

Wilt u meer weten over dit product? Zoek uw dichtstbijzijnde dealer en neem nog vandaag contact op.

U kunt ook gebruik maken van onze Dealer locator om op dealernaam te zoeken.